Tuesday, February 5, 2008

Runebergin päivänä 5.2.2008 Tamperelainen Seppo Lehto: Suomi eroon pakkoruotsista eli kielivalinnat vapaaehtoiseksi ja somalit Somaliaan

Kunnallisvaaliehdokkaanne yhdenvertaisuuden ja turvallisen Tampereen asialla Tampereen kunnallisvaaleissa 2008 tamperelainen Seppo Lehto :

Runebergin päivänä 5.2.2008 Tamperelainen Seppo Lehto: Suomi eroon pakkoruotsista eli kielivalinnat vapaaehtoiseksi ja somalit Somaliaan


Ruotsalaisuus ja hurrius on nykypäiviemme vitsaus rasistista vierasperäisiä rikollisia suosivaa ns. "oikeuslaitosta" myöden ja verrattavissa ryssäläisyyteen ja neekeriyteen

Ratkaisuissa saattaa olla aika päätyä historiallisiin ratkaisuihin sillä oikeuslaitoksessa ei ole enää yhdenvertaisuutta eikä tasavertaisuutta, vaan pelkät neekerivalheet ja vierasperäisten talebaani- ja muslimiählyjen perättömät väitteet ovat automaattisesti totta ilman todistajiakin



Totuus on luettavissa mm. esitutkintapöytäkirjasta 10.8.2005 tapahtumien osalta:
http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com mistä käy ilmi Sylvain Kipren laittomat uhkailut, jotka nauttivat "puolueettomaksi" väitetyn syyttäjälaitoksen syyttämättäjättämispäätöksen suojasta, jota voidaan pitää virkarikollisena rikollisen Sylvain Kipren suojeluna rikostensa seuraamuksilta.


- USA:ssa osattiin ennen ratkaista nämä ongelmat

Aamulehti on uutisoinut vain 2004 syksyllä ja silloinkin valitettavan yksipuolisesti sitä mitä on neekerivalehtelu ja suomalaisen ahdistelu tappouhkauksilla ja lupauksilla nussia toisen kuollutta äitiä ( "I fuck your mother!, I beat you, I kill you!"):

Aamulehti 22.10.2004, Tampere & naapurit, sivu 15

Lähestymiskielto viilentää vaalitaistoa Tampereella

AAMULEHTI Ylikuumentunutta kuntavaalien vaalitaistelua viilennetään Tampereella lähestymiskiellolla. Käräjäoikeus on määrännyt vihreiden paikallispoliitikon Sylvain Kipren lähestymiskieltoon. Hän ei saa lähestyä kristillisdemokraattien ehdokaslistalla olevaa Seppo Lehtoa.

Miesten välillä on ollut kiivaita kiistoja. Käräjäoikeus päätti lähestymiskiellosta torstaina.

Sylvain Kipre kuuluu Tampereen vihreiden hallituksen. Hän sai lähes 400 ääntä viime eduskuntavaaleissa. Kuntavaaleissa Kipre ei ole ehdokkaana.

Seppo Lehto puolestaan on kristillisdemokraattien vaaliboikotissa, vaikka onkin heidän ehdokaslistallaan. Ulkomaalaisvastaisista mielipiteistään tunnettu Lehto tuli kristillisdemokraattien mukaan heidän ehdokkaakseen erehdyksessä.